Sunday, 23 January, 2022
Home >>> Apple >>> Apple poslao pozivnice za WWDC 2016
AR72014-WWDC-Wallpaper-2016

Apple poslao pozivnice za WWDC 2016

Apple je jučer odaslao pozivnice predstavnicima sedme sile za otvorenje WWDC 2016, event koji će biti upriličen u ponedjeljak 13. lipnja u 19:00 po našem vremenu.

Svojevremeno je to bila i platforma za lansiranje novih modela ali kako je to predstavljanje sad uobičajeno u jesenjem terminu WWDC je postao konferencija u kojoj Apple priča o napretcima na softwareskom polju, a tu i tamo se provuče i neki hardwareski novitet. Možemo pretpostaviti kako će Apple pričati o novim sustavima kao što su iOS 10 i OS X 10.12, te napretcima u pogledu novijih sustava kao što su tvOS i watchOS. Što još možemo očekivati?

Ranije glasine upućivale su nas na to da se sprema redizajn za Apple Music, Siri bi konačno trebala biti dostupna na Mac računalima, OS X vjerovatno postaje macOS a Siri će (po svoj prilici) po prvi put dobiti SDK dostupan developerima koji žele Siri funkcionalnost ugraditi i u svoje aplikacije (konačno). Što se uređaja tiče mogući su osvježeni AirPort i Thunderbolt Display uređaji, i Appleov konkurent za Amazon Echo. Ovogodišnji WWDC trajat će od 13.6. do 17.6. u San Franciscou.