Friday, 23 October, 2020
Home >>> Apple >>> Apple Watch >>> Apple najavio event za 9. ožujak
spring-forward

Apple najavio event za 9. ožujak

Blogosfera je mjesecima “šuškala” o tome da će Apple održati event početkom ožujka ove godine. Sve glasine su potvrđene jučer kada je tvrtka iz Cupertino-a odaslala pozivnice za event pod nazivom “Spring forward” koji će se održati 9. ožujka u Yerba Buena centru za umjetnosti, smještenom u San Francisco-u.

Po običaju, Apple se nije službeno oglasio o povodu ovog eventa ali sigurna opklada je da će tu biti predočeno više detalja o Apple Watch pametnom satu, a postoji i mogućnost da ćemo vidjeti novi 12″ MacBook Air ili Pro ili iPad Pro. Apple Watch, iako je predstavljen prošle jeseni, na tržište bi trebao stići nekad tokom travnja. Postoji još mnogo toga što ne znamo o ovom uređaju. Ono što je poznato je to da će se moći nabaviti u tri verzije: Sport, Standard i Edition. Isporučivat će se u dvije veličine (38mm i 42mm), podržavat će Apple Pay transakcije, push notifikacije aplikacija i u mnogome će se oslanjati na vezu sa iPhone-om.

Apple je u prethodne dvije godine propustio održati proljetni event u ožujku, a posljednji je bio 2012. godine kada smo vidjeli iPad 3 i treću generaciju Apple TV set top box-a. Ove godine će event biti dostupan znatiželjnima i preko live streama a sve detalje ćemo znati na taj dan.