Monday, 17 January, 2022
Home >>> Apple >>> Apple Watch >>> Apple Watch – Novi modeli, narukvice i watchOS 2
gold-sport-watch-1024x532

Apple Watch – Novi modeli, narukvice i watchOS 2

Sinoćnji Apple event na kojem je Kalifornijska kompanija prestavila (gotovo) sve što je ove godine i trebala, počeo je sa pričom Apple Watch, prvom pametnom satu ove kompanije. Na pozornici je najavljeno nekoliko novih aplikacija koje će uskoro biti dostupne za Watch kao što su Facebook Messenger, GoPro aplikacija za vlasnike iznimno popularnih kamera istoimene kompanije, kao i AirStrip, aplikacija koja je najavljena kao novo poglavlje u zdravstvu i pomoću koje će doktori moći nadgledati vitalne znakove svojih pacijenata, pratiti terapiju ali i komunicirati sa svojim timom.

hermes-watch

Pored ovoga najavljeni su novi Watch modeli i narukvice. Ne, nije riječ o potpuno novoj generaciji pametnog sata nego obogaćivanje dosadašnje ponude. Najzanimljiviji novi model je sigurno Apple Watch Hermes, nastao u suradnji sa popularnom dizajnerskom kućom i koji će krasiti njihove karakteristične narukvice kao i Watch face sa Hermes numerologijom i amblemom.

watch-bands-1024x481

 

Apple Watch Sport je sada dostupan i u zlatnoj i rose gold boji. Nove narukvice su takođe dostupne za Apple Watch Sport, i to po istim cijenama kao i prethodne. Možda i najzanimljiviji podatak vlasnicima ovog uređaja je to da će druga generacija watchOS operativnog sustava biti dostupna svima 16. rujna.

Pročitajte naše izvještaje i o ostalim noviteta sa sinoćnjeg Apple eventa: