Friday, 23 October, 2020
Home >>> Apple >>> Apple Watch >>> Apple Watch se počinje prodavati u travnju
apple-watch

Apple Watch se počinje prodavati u travnju

Ovaj poslovni kvartal bio je pun pogodak za Apple. Brojke su uistinu impresivne, 74,5 milijuna prodanih iPhonea (51 milijun u istom kvartalu prošle godine) i neto zarada od 18 milijardi dolara. Osim što je ulagačima i drugim zainteresovan ponuđen ovaj klasični tour de force velikim brojkama, Tim Cook je i najavio prilično veliku vijest – Apple Watch na tržište dolazi u travnju.

Appleov prvi pametni sat prošle godine je dijelio pozornicu sa iPhone 6 i 6 Plus modelima. Špekuliralo se da bi mogao na zglobove zainteresiranih doći još u ožujku pa iako sad nemamo konkretan datum, bar okvirno znamo s čim možemo računati. Kao i većina njegovih srodnika iz kategorije pametnih satova i Apple Watch će se uvezivati sa pametnim telefonom te će biti oboružan raznim mogućnostima i potpuno novim, inovativnim sučeljem kojim će se moći upravljati i putem krunice.

Apple Watch u početku će se nudi tri izvedbe kućišta (jedna i od 18 karatnog zlata) te razne inačice remenja i narukvica. Cijene neće biti male ali s obzirom na gotovo 75 milijuna prodanih iPhone uređaja Apple može računati na pristojan odaziv kupaca na ovu novu kategoriju uređaja. Vjerujemo da će na našim prostorima ipak biti rijetkost koja će se viđati samo na rukama onih privilegiranih.