Wednesday, 21 October, 2020
Home >>> Apple >>> Apple Watch >>> Apple Watch – Što će moći obavljati bez uvezivanja sa iPhoneom?
Apple-Watch-logo-main1

Apple Watch – Što će moći obavljati bez uvezivanja sa iPhoneom?

Dok smo o oba iPhone 6 modela gotovo sve znali mjesecima prije njihovog predstavljanja, Apple Watch je bio kompletna nepoznanica prije no što je bio predstavljen prošlog utorka. Ljudi zaslužni za njegov nastanak sat vremena su nam pričali o najvažnijim značajkama a čini se kako je to bilo tek grebanje po površini jer novi detalji o ovom uređaju svaki dan izađu na vidjelo.

Da bi funkcionirao u potpunosti Apple Watch će se trebati povezivati sa iPhoneom. Ipak, postoje i zadaće koje može obavljati neovisno od te konekcije – reprodukcija glazbe. Watch će imati mogućnost reproduciranja glazbe na bluetooth slušalice bez potrebe za vezom sa iPhoneom. Otkrio je to sam Tim Cook u intervjuu koji je dao prije par dana.

Ovo efektivno znače da svi oni koji žele poći na trčanje ili odraditi trening u omiljenoj teretani, a ne žele se odreći glazbe, neće više morati nositi iPhone sa sobom u tim situacijama kada je vjerovatnije da će ispasti i oštetiti se.

Po svemu do sada čini se kako je Apple Watch prilično sposoban uređaj, naročito ako u obzir uzmemo kategoriju gadgeta kojoj pripada. Sigurni smo kako će do njegovog dolaska na tržište početkom naredne godine biti poznato još neobjavljenih detalja i funkcija. Kad samo ne bi bio tako prokleto skup…

 

Story credits: RedmondPie

  • Tomislav

    PričJu kaj sve može a niko ne priča koliko če baterija trajati i dali ga voda može uništiti pa ti odu svi novci u zaborav