Wednesday, 30 September, 2020
Home >>> Apple >>> Apple Watch >>> Apple Watch – U kojoj veličini će vam najbolje pristajati?
apple-watch-1024x768

Apple Watch – U kojoj veličini će vam najbolje pristajati?

Apple nam je u ponedeljak otkrio sve detalje vezane za novi Apple Watch. Uređaj će početkom travnja biti dostupan na osam tržišta širom svijeta (što naravno još ne uključuje i nas) a budući korisnici se pitaju koja kombinacija odgovara baš njima.

Ne sumnjamo kako će potražnja za ovim uređajem, bar u određenim krugovima, biti prisutna i na ovim prostorima. Od ranije nam je poznato kako će se prvi Apple pametni sat nuditi u dvije veličine: 38mm i 42mm. Odabir prave veličine će direktno utjecati ne samo na cijenu nego i na komfor nošenja te, naravno, i na sam izgled. Te faktore nikako ne treba izostaviti kad znamo da se ovdje radi o uređaju koji će koštati 350$ i više. Apple je i ovdje odlučio malo olakšati stvar svojim korisnicima te su svoju Apple Store aplikaciju ažurirali sa slikama uređaja u pravoj veličini, tako da svako može okvirno probati kako će sat izgledati na njegovoj ili njenoj ruci.

Screen-Shot-2015-03-10-at-8.14.38-PM-1024x724

Ovo možete probati i sami ako preuzmete najnoviju inačicu Apple Store aplikacije, tapnete na “Learn More” u okviru Apple Watch banera. Potom je potrebno tapnuti na “View Pricing” opciju u gornjem, desnom uglu zaslona i potom na “compare case sizes.” Ovdje ćete dobiti frontalnu fotku Apple pametnog sata u punoj veličini uz opciju da mijenjate između dvije ponuđene dimenzije. Sve što trebate učiniti je staviti iPhone na zglob ruke, baš kao nosite sat, te odrediti koja bolje paše vama.

 

Image credits: iDownloadBlog

  • Casio triple sensor

    Meni najviše odgovara onaj koji ne moram da skidam svako veče prije spavanja, sa kojim mogu da zaronim, radim u garaži … i mijenjam bateriju svakih 1000 dana. Za ostalo mi dobro služi mobitel. A vama?