Friday, 20 May, 2022
Home >>> Apple >>> Eddy Cue je postao član upravnog odbora Ferrarija
f

Eddy Cue je postao član upravnog odbora Ferrarija

Apple danas ne bi bio jedna od najcjenjenijih kompanija u svijetu da nije bilo njihovih više nego sposobnih i lojalnih menadžera. Cook, Ive, Mansfield, Cue i ostali uvijek su uživali veliko povjerenje kod ujka Stevea te mnogi smatraju da je tvrtka danas u kompetentnim rukama. Odlaskom Forstalla svaki od ovih menadžera dobio je dodatne zadatke. Eddy Cue je već dugo vremena zadužen za nadzor appleovog internet softwarea i usluga a u Cupertinou uživa ugled čovjeka koji vadi iz gabule. Upitne sposobnosti Siri i fijasko sa mapama doveo je do odluke da oba problema padnu pod njegovo krilo.

Pomislili bi da pored silnih zaduženja Cue nema vremena ni da se pošteno naspava ali jučerašnja vijest iznenadila je sve. Eddy je prihvatio ponudu da zasjedne u upravni odbor kultnog ferrarija! Luca di Montezemolo, čovjek koji vedri i oblači unutar talijanskog proizvođača automobilskih mokrih snova, izjavio je kako je počašćen što se Cue, kao jedna od pokretačkih snaga applea, sada pridružio i ferrarijevom upravnom odboru. Cue kaže kako se uvijek divio dizajnu i inžinjerskom umijeću bez kojeg automobili iz Maranela uživaju najveće poštovanje automobilskih entuzijasta. Eddy je i sam veliki ljubitelj i kolekcionar automobila a u svojoj kolekciji, naravno, našao se i pokoji Ferrari.

Ovaj veteran u appleovim je redovima već 23 godine i budite sigurni da novo zaduženje u ferrariju za njega neće biti samo hobi. Apple uvijek traži nove prilike da svoje proizvode i usluge kombinuje na najbolji mogući način a suradnja sa tako zvučnim imenom auto industrije otvorit će im nova vrata za integriranja iCloud, Siri i ostalog na puteve sutrašnjice.

  • i prije svih ovih rošada u Appleu kontao sam da je Eddie njuška i po’.. ;)