Wednesday, 18 May, 2022
Home >>> Apple >>> iCloud >>> Nove web aplikacije stigle na iCloud.com
icloud

Nove web aplikacije stigle na iCloud.com

Vjerujem kako vas je većina znala da svojim mailovima, kontaktima, kalendaru koji su “u oblaku” možete pristupiti direktno s kućnog računala ako svoj preglednik usmjerite na icloud.com. Pored gore navedenih, iCloud stranica nudi i web aplikacije za Find My Phone i iWork. Sada su iz beta statusa izašle i aplikacije Notes i Reminders te su dostupne svim korisnicima.

Počnite pisati novu bilješku na svom iPadu, ona će vas dočekati kad dođete doma preko Notes web aplikacije. Isto je moguće i u suprotnome smjeru a svaka promjena koju učinite na bilo kojoj stavci prilikom korištenja ovih aplikacija odrazit će se i na ostalim uređajima. Sve aplikacije su stabilne, dizajnirane s ukusom te i korisnicima Windows računala daju da provire kroz prozor i dobiju maleni uvid u Mac OS X, čisto po osjećaju. Novina je i to što se sada na iCloud.com mogu podešavati notifikacije za neke od ovih web aplikacija.

Ova stranica je odlično mjesto koje vam omogućava da uz udobnost velikog zaslona vašeg računala pregledate svoj sadržaj u iCloudu a mnogi su uvidjeli njenu praktičnost, nadamo se da ćete i vi.

  • Gogymister

    Dal netko ima rješenje za iPhone 3gs? Naime, instalirao sam aplikaciju “Nađi moj iPhone” i pokušavam preko iClouda locirati mobitel, al javlja da je offline, a imam uključene sve navedene postavke (iCloud mi je prijavljen, uključen mi je gps i spojen sam na wi-fi).

    • Nadji upute na blogu. Samo search za “find my iPhone” Ima i za nove i za stare uredjaje.

  • Djecak

    Gdje je nestao clanak s usporedbom Petice, Galaxya i Lumije?