Friday, 20 May, 2022
Home >>> Apple >>> iOS 5 beta 2 donosi novu boot animaciju! (Video)
ios-5-460x250

iOS 5 beta 2 donosi novu boot animaciju! (Video)

Pogledajte kako će izgledati nova animacija pri prvom pokretanju iUređaja.

Prije nekoliko dana donijeli smo vam vijest da je iOS 5 u drugoj beta veriziji proslijeđen Apple developerima. O najvažnijim novinama koje iOS 5 beta 2 donosi možete pročitati u ovom postu. Danas je poznat još jedan detalj, točnije, riječ je o novoj boot animaciji koja se prikazuje prilikom prvog pokretanja iPhone-a, iPad-a i iPod Touch-a (ili nakon završetka restore procesa na nekom od ovih uređaja).

Postoji i osnovana sumnja da je ova boot animacija bila dostupna već sa prvom beta verzijom nove iOS generacije jer je drugi video (onaj koji pokazuje učitavanje operativnog sustava na iPad-u) uploadovan na YouTube 6. lipnja. Nova boot animacija prethodi PC free postavki iUređaja. Nismo sigurni da li ćemo novu boot animaciju vidjeti i u službenim primjercima iOS-a 5 u rujnu ove godine ali lijepo je vidjeti da ekipa iz Apple-a razmišlja i o takvim detaljima. Sa ovim mislima, prepuštamo vam video uratke na procjenu:

http://youtu.be/p2f38ggYbzc

Ako vam se sviđa ono što čitate, Omizio možete pratiti i preko naših Facebook i Twitter stranica.

  • Vukosav

    Već gledam zaluđene komentare Apple uposlenika, pogledati reklame za facetime iako video pozivi odavno posfoje, kako je ovo revolucija boot ekrana. Pitam se da li su na nekim drogama ili jakoj rakiji.