Saturday, 26 September, 2020
Home >>> Apple >>> iOS >>> Airmail aplikacija sa Mac računala stiže i na iPhone
AirMail-1.0-for-iOS-teaser-001-e1454338575931

Airmail aplikacija sa Mac računala stiže i na iPhone

Airmail je jedna od najhvaljenijih email aplikacija dostupnih za Mac a sada je dostupna i iPhone inačica. Aplikacija krije mnogo trikova u svom rukavu kao što su 3D Touch kratice za iPhone 6s modele te interaktivne notifikacije, snooze opcije, prilagodljive akcije, iCloud sinhronizaciju i još mnogo toga.

Airmail aplikacija podržava više email servisa a sva komunikacija aplikacije sa vašim email nalozima je enkriptovana a poruke se ne pohranjuju na serverima kompanije Bloop koja ju je kreirala. Podržava slijedeće servise: Airmail supports a number of online services like Google Drive, Dropbox, Microsoft OneDrive, Droplr, Box, Wanderlust, Trello, Asana, Google Tasks, Github, Pocket, Omnifocus, Fantastical, Todoist, Clear, Evernote, Deliveries, Drafts4, Editorial, 1Writer, Appigo ToDo, The Hitlist, Things, Gtasks, iAwriter, Codehub i Swipes. Na nove email poruke upozorava vas putem push notifikacija a uspješno se integrira sa Appleovim aplikacijama za kalendar i podsjetnike.

Studio Bloop je sada unificirao funkcije na obje aplikacije, a uz dodatak iCloud sinhronizacije je pomoću Airmail aplikacija moguće imati jednolično mail iskustvo kako na Macu tako i na iPhoneu što je zaista odlično! Da bi funkcionirala na iPhone i iPod touch modelima iOS 9 je neophodna stavka. Nedostatke možemo tražiti u cijeni koja iznosi 4,99$ za iOS (App Store link) te 9,99$ za Mac (Mac App Store link). Da li je ta cijena opravdana za jedno unificirano i stabilno mail iskustvo kojim ćete se sigurno služiti godinama, to pitanje ostavljamo svakome na osobni izbor.