Friday, 22 October, 2021
Home >>> Apple >>> iOS >>> Apple izbacio iOS 8.1.2
ios-8-1-2-logo

Apple izbacio iOS 8.1.2

Apple je jučer poslije podne izbacio novu inačicu firmware-a za svoje mobilne uređaje, iOS 8.1.2. Najnovija nadogradnja krpi nekoliko manjih bugova poznatih od ranije, kao što je bug koji bi melodije zvona kupljene preko iTunesa uklonio sa uređaja.

ios-8-1-2

iOS 8.1.2 stiže nam samo tri tjedna nakon što je Apple “progurao” iOS 8.1.1 koji je također ispravio neke bugove ali i pokrpao Pangu jailbreak. TaiG jailbreak alat koji smo dobili nakon toga je, na svu sreću, kompatibilan i sa novim iOS 8.1.2 u svojoj najnovijoj, ažuriranoj inačici 1.2.0.

Kao i uvijek, ako vaš uređaj nije jailbreakan možete uraditi OTA update na iOS 8.1.2, a za slučaj da jeste preporučamo dobri, stari iTunes. Ipak, ukoliko nemate problema sa kupljenim melodijama zvona, nema ni potrebe da radite ažuriranje svog iPhonea, iPada ili iPod toucha. Veće promjene i nove funkcije će doći tek sa iOS 8.2 koji je već u fazi beta testiranja.

 • krpadokrpeiopetrupa

  Kruže glasine da će do nove godine izbaciti 8.1.3 a da su u pripremi i 8.1.4, 5, 6 i 7. 8.1.8 i 9 će preskočiti i u 4. mjesecu 2015. izbaciti 8.2.0.

  • krpo!

   A ti ces, nadajmo se, da skrpis neke pare do 2017, pa da bacis svoj usrani android i pocnes da najzad koristis iPhone.

   • Krpakrpa

    Na moju žalost ja ga koristim paralelno sa Androidom ali imam namjeru prodati ga ili možda čak pokloniti, jer osim što sam sve nezadovoljniji iphoneom, ne želim da me zbog njega identificiraju sa snobovima kao što si ti. Samo za balkanske seljobere kao što si ti iphone predstavlja statusni simbol za koji treba “skrpati pare”, tu kod mene iphone imaju i komunalci iz gradske čistoće, naravno ne podcjenjujem ja njih zbog posla koji rade, bolji su ljudi od tebe.

 • benjo

  dali je jailbreak za ios 8.1.2 za iphone 5s siguran?

  • dzoni991

   Naravno, isprobano i ekstra radi..;)

 • Edy

  carko moj veliki pozdrav i svaka cast na trudu i pojasnjenima koja nam svima budu od velike pomoci. Pitanje : Postoji li neki unlock za sim, iphone 5c ios 8.1.1, naravno osim fabrickog, Hvala na odgovoru i sretno u daljem radu, pozz