Saturday, 21 May, 2022
Home >>> Apple >>> iOS >>> Apple je upravo izbacio novi iOS 5 video
ios5-video

Apple je upravo izbacio novi iOS 5 video

Apple je na svoju USA stranicu upravo dodao najnoviji iOS 5 video koji pokazuje novi iOS 5 u akciji. Nove opcije su detaljnije obrađene: kamera aplikacija, twitter integracija, novosti, notifikacije i sve ostalo sto je prikazano i najavljeno na WWDC konferenciji sinoć. Ako niste pogledali naš Live Blog sa WWDC konferencije, kratke verzije svih novosti možete pogledati ovdje. Naravno, recenzije različitih funkcija dolaze uskoro. iOS 5 će izaći najesen, tako da moramo pričekati još par mjeseci.

Nažalost, Apple ne dozvoljava da se njihov video inkorporira unutar blogova tako da možete otići direktno na Apple-ovu stranicu da pogledate video.

  • Ivica Kljajić

    Sve mi se više sviđa moj iPhone kada vidim tu jednostavnost i funkcionalnost koju ima i koju će imati kada izađe novi iOS! Naspram konkurencije Apple zna definitivno najbolje reklamirati svoje proizvode koji su odlični svi do jednog!  

  • Mblesc

    Fenomenalno izgleda. Jedva čekam…

  • Boy

    Cool….i opet po tko zna koji puta se veselimo stvatima koje vec odavno postoje i na daleko primitivnijim modelima mobitela :), ALI s druge strane to kod ejpla djeluje cool..
    Jedino mi je zao sto mi ugovor izlazi u 8om mj…pa cu biti prisiljen uzeti 4orku, posto novi neci prije jeseni :(