Monday, 26 October, 2020
Home >>> Glasine >>> Apple već testira iOS 8.0.1?
ios801banner

Apple već testira iOS 8.0.1?

Do sada ste sigurno čuli kako Apple narednog utorka održava veliku konferenciju za medije. Konferencija će biti dostupna i kao live stream na Apple-ovoj web stranici, a pored očekivanog hardveraja kao što su dva iPhone 6 modela ili iWatch, ovdje će biti po prvi put prikazana i finalna inačica iOS-a 8

Nova generacija iOS operativnog sustava ovog ljeta je prošla kroz više beta inačica, te iako još nismo imali prilike vidjeti finalnu verziju, MacRumors izvještava kako Apple sa svojim partnerima već testira iOS 8.0.1! Dokaz je pronađen u log podacima web stranica koje bilježe posjete sa uređaja koji svoj OS identifikuju kao iOS 8.0.1 umjesto iOS 8.0. Sve dosadašnje beta inačice, pa i posljednje koje su najbliže firmwareu za obične korisnike, identificirale su se kao iOS 8.0, a sada se čini kako Apple testira novi firmware koji će biti dostupan brzo nakon konferencije idućeg tjedna.

Sjetimo se kako je iOS 7.0.1 prošle godine došao vrlo brzo nakon iOS-a 7.0 kako bi popravio neke bugove koje su imali tada novi modeli iPhone 5s i 5c, a koje probleme Apple želi ispraviti sa firmwareom na uređajima koji još nisu predstavljeni, ostaje da vidimo uskoro.