Sunday, 23 January, 2022
Home >>> Apple >>> iOS >>> Dođite do postavki pomoću geste putem Control Centra
control-center

Dođite do postavki pomoću geste putem Control Centra

Već godinama se pomažemo jailbreak tweakovima putput NCSettings i SBSettings koji nam dozvoljavaju dostup svim postavkama na puno brži i lakši način putem gesti.

S iOS-om 7 ovi tweakovi će postati dio prošlosti pošto je Apple upravo ugradio tu funkciju u novi OS. Kontrolni Centar će biti novo mjestu o iOS-u 7 gdje ćete na brži način i putom jednostavne geste moći doći do svih postavki koje najčešće koristite.

Control Centar pokrećete swipe gestom s dna zaslona prema gore na sličan način kao što sada otvarate centar za obavjesti samo odozdo. Kao i centar za obavjesti novu funkciju će te moći pokrenuti s bilo kojeg zaslona u iOS-u uključujući lock zaslon.

control-center

Kao što vidite iz same slike sada ćete imati pristup postavkama kao AirPlane mode, WiFi, BlueTooth, Do Not Disturb, Svjetlini zaslona, Glazbenom playeru, AirDrop Funkcijama, AirPlay funkcijama, te kameri, kalkulatoru, tajmeru i flash lightu u slučaju da se nađete u mraku. Još sigurno pet Cydia tweakova koji više neće biti potrebni.

Credit: Apple.com

 • robee

  Nadam se da cemo gs moci personalizirat :)
  kao sbsettings…pa da si izaberem opcije koje mi trebaju…
  mogli su ga integrirati u centar notifikacija kao tab i na taj nacin ostaviti prostor za recimo zephyr sa donje strane, pa bi multitasking bio puno prakticniji..
  osobno home gumb ne volim koristiti, sve ide oreko gesti (quickdo, zephyr..)

  • Eno

   U potpunosti se slazem s’tobom ..

   Mnogo je bolje bilo da su ga smestili u notification bar, jer Home gumb zelim maximalno sacuvati.Zato je zephyr nezaobilazan .

   Ovo je jedina stvar koja mi se ne dopada, ostalo je sve na svome mestu :)
   Omizio Team zasluzujete sve pohvale :) Pozz

   • Hvala. Ma za nas koji zelimo uredjivati sve detalje jos uvijek JB. Sve ce to biti. NO problem.

 • Ante Ćurlin

  Više nece bit ni potriba jailbreakat iphone. Hvalin te boze vise da je apple donia drasticnije promjene u ios-u..