Wednesday, 18 May, 2022
Home >>> Apple >>> iOS >>> iOS 4.3.3 je dostupan, jailbreakeri oprez!
ios4.3.3-460x250

iOS 4.3.3 je dostupan, jailbreakeri oprez!

Apple je izbacio iOS 4.3.3, tethered jailbreak već dostupan!

Iako se očekivalo da će Apple-u trebati nešto više vremena (sedmica ili dvije, tačnije), update na iOS 4.3.3 je dostupan na svim kompatibilnim uređajima od danas! Nova firmware verzija, kao što je i očekivano, sa sobom ne donosi ništa revolucionarno nego samo ispravlja probleme sa lokacijskim uslugama. Update je dostupan za slijedeće uređaje:

– iPhone 3GS

– iPhone 4

– iPad

– iPad 2

– iPod Touch 3G

– iPod Touch 4G

Ako se ubrajate među one koji suživot sa svojim iLjubimcem ne mogu zamisliti bez jailbreak-a onda vam preporučujemo da se držite podalje od ovog update-a! Prema prvim najavama tethered jailbreak je već moguć sa RedsnOw 0.9.6 alatom. Ako ne znate razliku između tethered i untethered jailbreak-a pogledajte ovaj post!

Ukoliko vam je potreban unlock pričekajte potvrdu da trenutna UltraSnOw verzija može otključati kompatibilne baseband verzije, a ako ste među sretnicima koji su uspjeli sačuvati baseband vašeg iPhone-a onda vam preporučujemo da svakako pričekate izlazak odgovarajućih alata za jailbreak uz čuvanje postojećeg baseband-a.

UPDATEObjavljene tri nove untethered verzije jailbreak alata za iOS 4.3.3.

Kao i uvijek, sva pitanja možete postaviti u komentarima ili na našoj Facebook stranici, a pratiti nas možete i na Twitter-u.