Monday, 16 May, 2022
Home >>> Apple >>> iOS >>> iOS 7 beta 6 je tu ranije no što se očekivalo
ios7beta6

iOS 7 beta 6 je tu ranije no što se očekivalo

Iako se očekivalo da će šesta beta verzija iOS 7 operativnog sustava biti dostupna developerima tek početkom narednog tjedna, Apple ju je “pustio u promet” jučer u kasnim večernjim satima.

S obzirom da Appleovci ne prekidaju svoj dvotjedni ciklus izbacivanja novih “beta” bez naročitog razloga u pitanju može biti samo ispravka kritičnog propusta. Objašnjenje je pronađeno u popratnim materijalima. iOS 7 beta 6 ispravlja grešku koja se javljala u iTunes in the Cloud, točnije, pojedini sadržaji sa ovog servisa nisu preuzeti kako treba ili su preuzeti pogrešni sadržaji. U ovom trenutku nije poznato koje su još promjene izvršene u odnosu na prethodne inačice ali s obzirom da je OTA update “težak” samo 13,5MB za iPhone 5, ne treba očekivati neka iznenađenja.

Kao i uvijek, nova beta verzija dostupna je kao download developerima ili putem OTA updatea. Predviđanja govore kako će iOS 7 Golden Master inačica biti dostupna 10. rujna, dakle na dan kad će biti predstavljen novi iPhone 5S i (vjerovatno) iPhone 5C. Što se mijenjalo kroz prethodne beta verzije, čitajte u nastavku:

 • pavaroti

  Tri stvari nisu riješene kroz sve ove bete!!!
  Big bugs:
  1. Otvorite npr. Google translate u Safari, i odaberite klasični prikaz pri dnu stranice, izbacit će vas.
  2. Paralaxa zamrzne nakon poziva, čim se isključi senzor osvjetljenja, bez obzira da li smo mi uputili poziv ili je nama upućen poziv.
  3. Assitive touch je još uvijek neizgledan, vidi se dosta nesređenosti, font i sl.

 • Boris Romac

  dali je netko primjetio da baterija osjetno slabije traje nego s beta 5 verzijom ?

 • thea

  Da li se 7ca moze jailbreakovati ili ne…..