Sunday, 23 January, 2022
Home >>> Apple >>> iOS >>> iOS 7 Beta video recenzija i prvi utisci
ios-7-beta-main

iOS 7 Beta video recenzija i prvi utisci

Instalirali smo iOS 7 Betu na iPhone 4 i ovdje možete pogledati kratku video recenziju najnovijih funkcija te i sami vidjeti kao se prva beta ponaša na Phoneu 4.

Ne zaboravite smo još bar pet beta verzija od public releasa koji treba doći na jesen i dosta stvari će se poboljšati i promjeniti te će se kod optimizirati za brži rad na svim uređajima.

Za razliku od iPhonea 4 koji će ovaj put biti najstariju uređaj na koji možete instalirati iOS 7, iPhone 4S i iPhone 5 rade puno brže i bez zastajkivanja te imaju i više vizualnih efekata poput Paralex 3D efekta o kojem smo već pisali.

Za detaljne recenzije svih novih funkcija pogledajte – iOS 7 – Novi Dizajn i Funkcije – Sve na jednom mjestu.

Ako ste zainteresirani da besplatno testirate beta verziju, momentalno radimo na tutorialu i video koji će izaći u toku dana. Ako vam se sviđa video pretplatite se na naš YouTube kanal.

Javite nam svoja zapažanje putem komenta…

 • gogz

  recite me sta ovaj ruzni ios7 moze a da ne moze moj 5.1.1. jaibreak? sporiji je 18 puta, ruzniji, izmjenje su godinama ljepo kreirane i patentirane ikone, font boje?

  dugo vec koristim iphone al def android uzima maha, narocito nakon ove unazadjene plagijatarne evolucije. def ios7 i iphone5 za one koji nemaju ukusa.

  rip steve!

  • Mrki

   Slažem se s tobom, osim kontrol centra koji je trebao biti davno prije napravljen na iosu radi lakšeg paljenja wifi-a itd, ostalo je katastrofa izgled samog iosa7 je jeftin, podsjeća na windows phone, osvježenje je potrebno, ali ako bude sporo radio na iphone 4, ostajem na 6.1.3… sve u svemu ništa revolucionarno

   • BoroZvijer

    O ukusima se definitivno ne raspravlja ali ios 7 je ogroman pomak na naprijed a kad ga jos malo ispoliraju će biti odličan… i da bakterija:)

  • c0ppo

   Ljudi, shvaca li itko od vas znacenje rijeci ‘beta’ ?

 • Nick

  Zanima me ovaj dock na iphonu 4 zas nije proziran kao na 4s i 5, i sta iphone 4 nece imat 3d wallpaper? Hvala

 • Krunoslav Labazan

  1:39 Bakterija… LOL

 • gost

  iOS mi je bio pojam fluidnosti. Sta je ovo ??? Tuga :( Zbog toga sada koristim galaxy s4 i uz mnogo vise vizuelnih efekata, fon radi bez stekanja. Iphone je sagorio. Nadam se da ce se popraviti sa novim modelom :) iOS nije donio nista revolucionarno sto Android nema vec odavno…….

  • Zeljko

   Mislim da ni sam ne verujes u ono sto si napisao…

  • c0ppo

   SGS4:

   Udji u imenik = Lag. Posebice kad skrolas
   Udji u aplikacije pa na widgete. Skrolaj = Lag.
   Izadji iz aplikacija na homescreen = Lag

   Dakle, 3 osnovne radnje ne rade bez laga. Ili trolas, ili … Dalje sam recenicu dovrsi.

   I ne, nemam nista protiv Androida. Dapace. Imam Note2 uz iphone, a HTC1 kojeg koristim u firmi na dnevnoj bazi za testiranje aplikacija smatram trenutacno najboljim mobitelom na trzistu.

   No kad netko prica nebuloze, onda ih stvarno prica na sav glas :)