Tuesday, 17 May, 2022
Home >>> Apple >>> iOS >>> iOS 7 koncept prikazuje kako bi Apple mogao implementirati neke od najpoznatijih Cydia tweakova
ios-7-concept-main

iOS 7 koncept prikazuje kako bi Apple mogao implementirati neke od najpoznatijih Cydia tweakova

Kao što ste već i čuli od kako je Scott Forstall iz više razloga, prošle godine dobio nogu iz Applea, uloga glavnog i odgovornog urednika  za iOS dizajn je pripala nam najdražem idustrijskom dizajneru Apple uređaja, Jony Iveu koji prema mnogim ovogodišnjim glasinama priprema velike promjene u iOS UI dizajnu.

Bez obzira ako ste jedan od onih koji uživaju u jednostavošću iOS-u ili jedan od onih kojima je 6 godina star operativni sustav malo i dosadio, nitko ne može reći da mnoge funkcije iOS nisu bolje odrađene od strane različitih cydia developera i njihovih tweakova.

jony-ive

Jedan od problema sa tweakovima je to što većinom ne izgledaju kao dio iOS-a te često prave probleme sa samim operativnim susatvom. Zar nebi bilo lijepo kada bi oni najpopularniji tweakovi našli dom u iOS-u 7?

Na naše zadivljenje, dizajner F. Bianco je napravio ovaj odličan četverominutni video koji prikazuje kako bi nam poznati Cydia tweakovi mogli izgledati kao dio iOS-a 7.

Za razliku od dosadašnjih videa koji su trajali par sekundi i samo pokazivali par novih funkcija ovaj video prikazuje sve od implementacije BiteSMS tweaka do odlične primjene widgeta bez velike promjene jednostavne navigacije putem app ikonica.

No pogledajte video i sami pa nam recite što mislite i što bi najviše voljeli vidjeti u iOS-u 7?

 • Bojan

  ima mozda kakvih infomacija oce li biti iOS 7 dostopuna i na Iphone 4 il samo na 4S nadalje ?

  • Sigurno

   od 3gs svaki iphone ažuriraš na najnoviju verziju iOS-a , tako da će i biti . . .

  • Sonny

   iPhone 3gs maksimalno se moze update na iOS 5.1.1

 • Zoran

  Imam 3GS, i anžuriro sam ga na 6.1.3 te nisam znao da mobitel nije iz Hrtavtske nego iz druge zemlje, te mi ga je vratio na 4.1, te moram cekat JaileBrake za 6.1.3, kada ce to doc ili šta vec? Sumnjam da ce IOS7 više moc na 3GSa

  • Ja

   Nema sanse.. On je dosao s ios 3.1.3 sta je i cudo da je dogurao do ios 5.. Prestao se proizvoditi pa nece biti update.. 2g 3g su imali 2 updatea.. 3g s ios 2na 4 a ovaj s ios 3 na 6.. Kad je izasao 4 bio je i 3gs u ponudi vise ne 3 i to je bio kraj proizvodnji i updateovima (uostalom ko bi kupio mob bez snimanja a imas ovaj s hd snimanjem)

 • ivek99

  kad skinem bilo koji tweak npr. mute icon treba mi se pojavit u opcijama da ga podesim kako hocu da izgleda,a meni nema ga u opcijama ni nigdje drugdje i tako za sve tweakove koji trebaju bit pod postavkama…npr accelerate…….pomoc!!!!!!!!

 • robee

  Jel netko zna kak se zove pjesma u pozadini?
  Odlicna….

  • Kile_Omizio

   The White Stripes – Sven Nation Army; tako bar kaže Shazam :)