Sunday, 23 January, 2022
Home >>> Apple >>> iOS >>> iOS 8.3 ne dozvoljava korištenje PhoneView, iFunBox, iTools, iExplorer Itd.
iphone-6

iOS 8.3 ne dozvoljava korištenje PhoneView, iFunBox, iTools, iExplorer Itd.

Develperi iFunBox i iToolsa su preko vikenda objavili da je Apple napravio dodatne sigurnosne promjene u načinu na koji ova vrsta aplikacija ulazi u iOS operativni sustav. To znaci ako ih koristite za navigaciju failova u iOS sada imate jedan dobar razlog osim jailbreaka da ne ažurirajte firmeare na novu inačicu iOS 8.3.

Ako ne znatne sto ove vrste aplikacije rade, ovdje možete pogledati recenzije DiskAida i iFunBoxa te i iToolsa.

Ako pokušate ući u neki od app foldera ili u dokumente spremljene od dotičnih aplikacija u iOS 8.3 dobit će te poruku “App Sandbox access is restricted by Apple to ones with iTunes File Sharing enabled since iOS 8.3” Što znači da možete ući samo u aplikacije koje podržavaju te imaju aktiviran iTunes file sharing.

ifunbox

U kratko, sve aplikacije ovog tipa su momentalno beskorisne dok developeri ne nađu neki bolji način da uđu u fajel sistem bez jailbreaka. Naravno, aplikacije će i dalje raditi na svim inačicama ispod iOS 8.3 i sa svim budućim jailbrecima.

Također ne zaboravite da je iOS 8.3 zakrpio još par rupa koje su se koristile u TaIG jailbreak alatua a ovdje možete i vidjeti do sada pronađene bugove.