Monday, 16 May, 2022
Home >>> Apple >>> iOS >>> iOS 8.4 beta krije potpuno novu Glazba aplikaciju
beatsmusicdrdre1_1020.0

iOS 8.4 beta krije potpuno novu Glazba aplikaciju

Prošlog tjedna Apple je sa korisnicima podijelio finalnu inačicu iOS 8.3 operativnog sustava a da se na razvoju osme iOS generacije i dalje radi potvrđuje činjenica da su developeri jučer u ruke dobili prvu beta inačicu iOS-a 8.4. Promjene ispod kože ostale su u sjeni činjenice da ovaj firmware sa sobom donosi potpuno novu izvedbu iOS aplikacije Glazba.

8.4-music-3-1024x601

Aplikacija se sada diči novim, još više pojednostavljenim, dizajnom koji omogućava još brzi pristup opcijama kao što su posljednje dodana glazba, dorađeni iTunes Radio, i još mnogo toga. Pored navedenog u dokumentaciji se krije još detalja: novi mini player koji dozvoljava upravljanje reprodukcijom glazbe za vrijeme pretrage dostupne glazbe na uređaju, dorađeno sučelje za glazbu koja trenutno svira sa još boljim prikazom covera albuma i mogućnošću AirPlay streamanja glazbe bez napuštanja sučelja, mogućnost pretrage bilo gdje iz aplikacije Glazba.

Music-App-iOS-8.4-1024x601

Prvi utisci blogera širom svijeta su jako pozitivni, a ako vas zanima kako nova aplikacija izgleda i ponaša se u stvarnosti pogledajte video u nastavku koji je pripremio popularni Jeff Benjamin sa iDownloadBlog sajta.

Pratiti nas možete i putem naše Facebook stranice.