Tuesday, 20 October, 2020
Home >>> Apple >>> iOS >>> iOS 8 – Continuity funkcija omogučava telefonske pozive i sms poruke preko Maca i iPada
Screen Shot 2014-06-05 at 1.37.50 PM

iOS 8 – Continuity funkcija omogučava telefonske pozive i sms poruke preko Maca i iPada

Apple je ove godine stvarno dokazao da je dobro imati kontrolu svog hardwarea i softwarea te nam je donio pregršt integracija između svojih uređaja pod velom imena Continuity.

Već smo pričali o Handoff funkciji koja dozvoljava da započnete nešto na iPadu ili iPhoneu a završite na Macu s klikom jedog gumba i obrnuto, te također of kreiranju HotSpota na iPhoneu s jednim klikom putem Mac računara.

Osim te dvije odlične mogučnosti sada možete primati i praviti pozive te slati i primati i SMS poruke putem Maca ili iPada.

Screen Shot 2014-06-05 at 1.40.14 PM

Kao što znate, ako imate Mac računalo već sada možete primati iMessages na svim uređajima u isto vrijeme te i praviti Facetime i Facetime audio pozive. Ove funkcije su toliko dramatično dobre da ubrzo skontate da vam nedostaju i pravi pozivi i SMS poruke od onih koji nisu na iOS uređajima.

Apple je ovaj put nadmašio i sam sebe te sada omogućava isporuku sms poruka i telefonskih poziva na Mac Računalo ili iPad. Demo je pokazan na WWDC 2014 i doista radi kao san. Ako nemate vremena da pogledate cijelu prezentaciju,  pogledajte ove slike za demonstraciju.

Screen Shot 2014-06-05 at 1.42.37 PM

  • lepi

    handoff ne radi nema blutooth povezanost.iphon 5s ne moze se preko bluetooth povezati sa macbook pro(2012)godine je macbook proizveden .ovo je veliki apple propust,prezentiraju nesto kao na filmovima a uopste ne funkcionise kod mnogo apple korisnike.

  • lepi

    sve vise i vise im nesto appleovcima bas ne stima najbolje,a i ovaj omizio je vec prekoracio granice normalnog ponasanje sve vise hvali apple aparate kao da smo mutavi pa ne vidimo sta sve samsung isto moze,nista ne mozes normalno u ovaj blok da nadjes sve same gluposti sto iritiraju zdravi razum,inace sam 5 godina korisnik sve apple aparate od iphona preko ipada do mac,ali od sada bice drugacije.