Tuesday, 27 October, 2020
Home >>> Apple >>> iOS >>> iOS 8 – Dostupnost i detalji
iOS-8-september-17-1024x682

iOS 8 – Dostupnost i detalji

Revolucionarni iOS 7 prošle godine je dobio više pažnje no i jedan njegov prethodnik. Polarizirao je javnost ali nakon početnih kritika o njegovom uspjehu najbolje govori činjenica da je trenutno instaliran na više od 90% uređaja sa kojim je kompatibilan. iOS 8 nastavlja graditi na tako dobrom temelju, dodajući nove funkcije i još bolju stabilnost.

Korisnicima iUređaja koji su u trenutnoj ponudi iOS 8 će biti dostupan 17. rujna, dva dana prije dolaska oba iPhone 6 modela. Očekivano je da će, kao i prethodnih godina, Appleovi serveri u prvim satima posla imati pune ruke sa distribucijom nove generacije operativnog sistema. Kao i do sada, kompatibilni uređaji će moći preuzeti iOS 8 putem OTA nadogradnje ili, naravno iTunesa, a svako strpljenje je pohvalno.

Nakon večerašnje prezentacije registrirani Apple Developeri su u ruke dobili iOS 8 GM kako bi se ispravile još neke eventualne poteškoće.

 • Update softvare

  Kad izlaz iOS8 ?

  • anabella0405

   a nadajmo se večeras oko 18 ili 19 sati, tako je uvijek dosad bilo…

 • Goran

  Pozzz
  Za instalaciju je potrebno 5.7gb…a moj iphone 5s 16GB pun svega…imate li prijedlog sto da napravim? Naravno brisanje slika i videozapisa je zadnaj opcija.
  Goran