Saturday, 21 May, 2022
Home >>> Apple >>> iOS >>> iOS 9 beta 3 donosi nove Screenshots i Selfies foldere u Photos aplikaciju
ios-9-preview

iOS 9 beta 3 donosi nove Screenshots i Selfies foldere u Photos aplikaciju

Zatvorenost iOS operativnog sustava uvijek je bila predmet spoticanja a nemogućnost pristupa file sistemu jedna od glavnih rak rana. Jedna od direktnih posljedica takvog pristupa je i ne baš najbolje odrađeno raspoređivanje fotki i drugih slika po albumima u Foto aplikaciji.

Jučer je Apple developerima proslijedio treću beta inačicu novog iOSa 9 a među nekoliko značajnih poboljšanja krije se i pametnija organizacija slika u Foto aplikaciji. Mnogi korisnici su se žalili kako se screenshotovi koje naprave miješaju sa običnim slikama u Camera Roll. Ako imate običaj često snimati sadržaj sa svojih zaslona i sami ste sigurno bili iznervirani ovom činjenicom.

photosappalbums

Srećom nova beta inačica iOS 9 uvodi novi Screenshots folder u koji će svi screenshotovi biti smješteni automatski. Konačno! Pored toga sada će biti prisutan i Selfies folder u koji će, pogađati, ići sve fotke koje napravite sa prednjom kamerom svog iUređaja.

Iako je riječ o sitnom poboljšanju ono je dočekano sa oduševljenjem jer će prilično pomoći boljoj organizaciji fotki na našim uređajima. Jedva čekamo da vidimo kakva iznenađenja iOS 9 skriva u budućim beta inačicama.