Wednesday, 16 October, 2019
Home >>> Apple >>> iOS >>> Izbačen iOS 8.1.1
ios-8.1.1

Izbačen iOS 8.1.1

Apple je upravo izbacio iOS 8.1.1 koji uglavnom popravlja probleme s iPhoneom 4s i iPadom 2 i poništava Pangu jailbreak.

Oni koji imaju ove uređaje znaju da je iOS 8 znatno usporio sada vać četiri godine stare uređaje. Ova inačica radi na optimizaciji iOSa 8 upravo za ta dva uređaja te zatvara sigurnosne propuste korištene u Pangu Jailbreaku. Ako vam nije potreban jailbreak slobodno ažurirajte uređaje kako bi unaprijedili preformansu na iPhoneu 4s ili iPadu 2.

Ako imate bilo koji drugi uređaj nemate potrebe praviti ovaj update jer ćete samo izgubiti jailbreak.

Za vrijeme pisanja ovog bloga, Apple još uvijek potpisuje iOS 8.1 firmware mada znamo da će ova opcija uskoro postati onemogućena. Svi oni koji se još uvijek nisu prebacili na iOS 8 ili iOS 8.1, sada vam je zadnaj prilika da to uradite naručito ako želite jailbreak.

Više o potpisivanju firmwarea.

iOS 8.1 Pangu Jailbreak Upute

Ako ste na jednom od starijih uređaja, te ste napravili update, javite drugima u komentima da li vidite vidno unaprjeđenje.

 • Papadopulus

  Stara provjerena taktika. Izbaci bugovitu inačicu dok jb zajednica ispuca exploite pa onda final 8.1.1. Nešto mi se čini da će se svi koji dobiju novi uređaj sa 8.1.1 načekati na novi JB.

 • tomo

  4s nakon update na IOS 8.1.1 i dalje ima isti problem, pregrijavanje i velika potrošnja baterije..

 • Mrkimeđed

  Svaka čast googleovcima, danas sam imao prilike da se poigram sa nexusom na koji je Android 5.0 . To se zove nadogradnja osa, revolucionarni pomak nema sto. Moj iph6 izgleda 5 puta ljepše, činjenica, ali mi ios sada izgleda hebeno jadno naspram ove lzalice :(. Je li vrijeme za promjene?

 • iPhone 5s gotovo isto kao i na ios 8.1
  primjetim samo razliku na trajanju baterije,sa svim istim tweak-ovima duze traje baterija

  pozdrav