Tuesday, 19 October, 2021
Home >>> Apple >>> iOS >>> Kako dobiti zaobljene ikone iOS foldera bez jailbreaka?
rounded-ios-folder-main

Kako dobiti zaobljene ikone iOS foldera bez jailbreaka?

Priča o iOS-u kao zatvorenom sustavu starija je i od samog tog naziva te je važila još u vremenima kad on zvao iPhone OS. Jailbreak je bio spas za one koji su željeli otići korak dalje sa svojim iPhone uređajima te dodati neku funkciju ili promjeniti dizajn sučelja. Srećom, s vremena na vrijeme pojavi se trik koji omogućava izmjene na iOS sučelju čak i kad niste jailbreakani. U tom duhu, danas ćemo vam pokazati kako dobiti zaobljene ikone foldera u samo par koraka i bez jailbreaka.

  1. Kao prvo morat ćete preuzeti određenu sliku kako bi je postavili kao pozadinu. Otvorite Safari ili neki drugi preglednik na svom iPhoneu i zaputite se na ovu adresu:
    heyeased.weebly.com/round-folders-bright.html
  2. Odaberite neku sliku koja vam se dopada i preuzmite je na svoj uređaj.
  3. Pokrenite Foto aplikaciju i nađite sliku koju ste preuzeli.
  4. Postavite tu sliku kao pozadinu za Home Screen (naravno može i za Lock Screen), ali pazite da odaberete statičnu pozadinu inače trik neće raditi kako treba.

ios-round-folder-02

I to je to, kada izađete iz Foto aplikacije i vratite se na Home Screen primjetit ćete da svi folderi sada imaju zaobljene ikone. Naravno, folderi će kao i do sada funkcionirati bez problema. Nismo sigurni pomoću kojeg trika ovo radi ali dok radi dobro i jeste. Probajte i sami pa nam javite kako vam se dopada.

Story and image credits: RedmondPie