Saturday, 23 October, 2021
Home >>> Ostalo >>> Google >>> Android >>> Kako napraviti snimku zaslona ako sadržaj ne može stati na zaslon? (iOS i Android)
Screenshot-stitching-iOS-Android

Kako napraviti snimku zaslona ako sadržaj ne može stati na zaslon? (iOS i Android)

Što učiniti kada sadržaj koji želite screenshot-ati ne može stati na cijeli zaslon vašeg uređaja? Vrlo je moguće da ste se našli u ovoj situaciji a njeno rješenje definitivno nije nešto što zanima samo nas koji pišemo na raznim gadget blogovima. Razgovori na Facebook Messengeru, dijelovi web stranica i još mnogo toga spada u ovu katergorSrećom, postoji elegantnije rješenje da uhvatite dužu snimku zaslona, a još je i besplatno.

Riječ je o Tailor aplikaciji koja se već neko vrijeme može naći na App Storeu. Scenarij ide ovako: napravite nekoliko snimki zaslona na svom iPhoneu a Tailor će ih “ušiti” u jednu cjelinu (i sliku) koja djeluje kao da je napravljena iz jednog dijela. Razgovori na Facebook Messengeru, Viberu, dijelovi web stranica ili bilo što što vam pada na pamet, Tailor će svojom “magijom” napraviti jednu odličnu cjelinu. Definitivno jedna od onih aplikacija koje vrijedi imati na svom telefonu! Preuzeti je možete besplatno putem ovog linka.

Tailor-for-iPhone

Kao bonus imamo rješenje i za naše čitatelje koji posjeduju i Android telefone. Slična gore navedenoj je Stitch & Share aplikacija koja se može preuzeti sa ovog linka na Google Play dućanu. Jednako jednostavna i efikasna ona će vam pomoći da izdužene slike zaslona napravite i na svom omiljenom Androidu. Kako ste vi ranije rješavali ovaj problem?

 

Story credit: RedmondPie