Saturday, 19 October, 2019
Home >>> Apple >>> iOS >>> Pratite detaljnu prognozu vremena iz sata u sat
prognoza-main

Pratite detaljnu prognozu vremena iz sata u sat

Apple je u svoj novi iOS 5 ugradio odličnu opciju koja vam dozvoljava da pogledate prognozu vremena, ne samo dnevno, već i iz sata u sat. Postupak je jednostavan. Otvorite ‘weather’ app i kliknite na određeni dan,za koji vas zanima prognoza vremena iz sata u sat. To će vam otvoriti detaljnu prognozu iz sata u sat,tako da si malo bolje možete isplanirati dan.

Ja sam ovo otkrio tek prije par dana tako da sam siguran da postoji još onih koji nisu opazili ovu novu funkciju. Ukoliko ste jedan od tih, sada znate.

Isto tako, ne zaboravite da je ovo funkcija iOS-a 5.

 • Stojan Cvitković

  sry sto ovde postavljam no cudno je da nitko iz omizio teama jos nije obajavio dugo ocekivanu vjest da je izasao gta 3 za ios/android. Dosta izvora govori da 3gs nije podrzan, no umene radi a framerate je vise nego pristojan na rubovima mape ali je zato po sredistu grada lag nemormalan. Imam tonu tweakova pa mislim da je taj lag zbog njih. 
  Jel jos tko testiro

  • Darko_Omizio

   Malo bolje pogledajte… Ja sam objavio na našem facebook profilu… A sto se tiče gta3 nije predvidjeno da radi na 3GS uredjaju ali eto moguće je ali naravno nije optimizaran graficki za taj uredjaj…

 • Goran

  Da vas ispravim… Vrijeme se ne može gledati iz sata u sata za bilo koji dan nego samo za tekući… Za bilo koji sljedeći dan ne može dok ne prođe ponoć…
  Eto, bez zamjerke, ali u tekstu navodite da se to može vidjeti za bilo koji dan!