Wednesday, 30 September, 2020
Home >>> Downgrade >>> Od danas ne možete nazad na iOS 7.1.2
ios-7.1.2main

Od danas ne možete nazad na iOS 7.1.2

Samo da vam javim na brzinu da od prije par sati, Apple više ne potpisuje iOS 7.1.2, što znači da više ne možete napraviti downgrade na iOS 7.1.2. Zatvaranje downgrade procesa je potvrdio i poznati hacker iH8snow putem twittera.

Downgrade postupak i više detalja o Apple firmware potpisima smo opisali ovdje.

Ako iz nekog razloga imate problema s iOS 8.0.2, mada nebi trebali, još uvijek se možete vratiti na iOS 8.0 prateći tutorijal za downgrade iOS sustava. Što mislite o iOS-8 8.0.2. Imate još nekih buba ili je sada sve ok? Javite nam u komentima.

 • Jumper23

  Sa iOS-om 8.0.2 na iPhone 5 je sve u najboljem redu , radi odlicno bez bagova …

 • Nino

  imam aplikaciju free download music i na ios 7.1.2 je sve radilo super al sada kad ukljucim muziku i radim nesto na svom uređaju,muzika nakon negdje 1min prestane svirati,također imam probleme sa notification center-om,cesto se zamrzava,imam iPhone 5s,a ostalo je sve savrseno i brzo!:)

 • Barbii

  pozdrav. mene zanima, može li se maknuti brojka koja stoji uz ikonu postavki otkad je dostupan novi ios? ne želim update, ali me baš smeta ta jedinica :/

  • Ne, osim s jailbreak.

 • nitox

  pozdrav može pomoč….imam iPhone 4S i jučer sam instalirao ovaj novi ios8.0.2 i užasno mi šteka net i sve ostalo kamera ma sve…kako bih se mogao vratiti nazad na bilo koji ios..i koji je orginal tj. najbolji za 4s….unaprijed vam se zahvaljujem…POZZ

 • lokalac

  pozdrav, instalirao sam iOS prije par dana, sada imam problem da kada na facebooku otvorim neki video nemam tona, kada otvaram video direktno na YT onda je sasvim uredu, imam ton, no kada otvaram sa FB tona nema, kao da ga otvara u nekom playeru ali bez tona, ja pojačavam ton dli jednostavno tona nema. možete li pomoći, hvala

  • lokalac

   iOS8, htio sam napisati instaliro sam iOS 8 …

 • Senaid Alić

  pozdrav, imam iphone 5s bez problema je radio na ios 7.1.2, nadogradio sam na ios 8.0.2 primjetio sam da mi u nekim trenutcima i ako ima mrezu operatera pokazuje “poziv neuspjesan”??

 • Branko

  Pozdrav
  Imam iPad 2 3G i do sada imao IOS 7.1.2, ,nadogradio sam ga na 8.0.1 te mi sad ne radi internet preko sim kartice, uredno prepoznaje mrežu i ima 3G signal ali neće spojiti, na 7.1.2 je normalno radio, uređaj nije jalbrekan.
  ako ima netko kakav savjet kako pokrenut podatkovnu vezu bio bi zahvalan

 • Afrodizijak

  IOS 8.1.2 na 4S ne radi wifi ne prepoznaje niti jednu mreži i telefon zaledi ponekad