Sunday, 23 January, 2022
Home >>> Apple >>> iOS >>> Oprobajte iOS 7 bez instalacije na svoj iUređaj
recombu

Oprobajte iOS 7 bez instalacije na svoj iUređaj

Prošlo je više od tjedana dana od kako nam je Apple prikazao iOS 7. Nova iOS generacija naprosto je polarizirala javnost te gotovo da i nema onih sa suzdržanim mišljenjem. Neki ga hvale, neki govore da su Appleovci pretjerali, a mi u redakciji smo oduševljeni. Prva iOS 7 beta izazvala je još veću buru oprečnih mišljenja te se čini da čak i renomirani blogeri i novinari lako zaboravljaju da je ipak riječ samo o beta verziji operativnog sustava koja i služi tome da se otklone svi problemi i bubice.

recombu2-horz

Ukoliko ste donijeli pametnu odluku da ne instalirate iOS 7 beta na svoj uređaj, a nije vas ni privukla prikladna iOS 7 tema na Cydiai, evo vam još jedne mogućnosti da osjetite dašak nadolazećeg OSa, bez opasnosti da zeznete svoj skupo plaćeni iPhone. Na stranici Recumbo sada je dostupna interaktivna prezentacija iOSa 7 a možete je pokrenuti bilo sa vaših računala ili iUređaja. U izradi prezentacije korišteni su HTML i JavaScript a većina ikona i ostalog što se na njoj nalazi je klikabilno.

recombu3-horz

Na ovaj način možete dobiti prost uvid u nove funkcije poput Control Center ili prerađeni Notification Center, te osjetiti novi, ispeglani, dizajnerski izričaj lišen imitacije stvari iz stvarnoga svijeta. Kako bi se poigrali sa ovom prezentacijom kliknite na ovaj link sa vašeg računala ili mobilnog uređaja. Kako vam se dopada?