Friday, 20 May, 2022
Home >>> Apple >>> iOS >>> Pogledajte kako izgleda možda i najbolji iOS 7 koncept do sada
ios7concept

Pogledajte kako izgleda možda i najbolji iOS 7 koncept do sada

WWDC je iza ugla! Jučer je objavljeno da će se ovogodišnja konferencija održati od 10-14 lipnja a osim ako nas Apple ne iznenadi iWatch pametnim satom šanse da ćemo vidjeti neki drugi komad hardwarea su mršave. Ono što ćemo gotovo sigurno vidjeti je iOS 7! Još od kako je Scott Forstall napustio Apple koncem prošle godine želja za većom promjenom u iOSu počela se ispoljavati na sav glas.

Što je Jony Ive tu napraviti još ne znamo ali ove godine, više nego bilo koje druge, zatrpani smo iOS 7 konceptima. Neki su bolji, neki lošiji, a onaj koji vam danas predstavljamo sasvim sigurno zaslužuje pažnju. Autor koncepta, Rafael Justino, potrudio se da iz svoje vizije budućeg iOSa odbaci Forstallov skeuomorfizam što je više moguće, u skladu sa ovogodišnjim glasinama i nadanjima.

Aplikacije za kompas, sat, glasovne podsjetnike sada ne izgledaju realistično kao nekada. Izgubile su ispolirani look stvarnih uređaja a prigrlile prečišćeni minimalizam. Dodatna funkcionalnost pomoću svajpanja ovdje je dodana u imenik i aplikacije za telefon i poruke dok je centar za notfikacije postao i svojevrsni “news centar.” Boja elemenata na Lock Screenu može se prilagoditi boji vašeg iUređaja a tu su i kratice za paljenje WiFi, GPS i drugih opcija.

Mogu slobodno reći da je ovo jedan od najboljih iOS 7 koncepata koji su se pojavili do sada a koliko će Appleov iOS tim uistinu promjeniti iOS ove godine, vidjet ćemo za nešto više od mjesec dana. Pogledajte još neke iOS 7 koncepte:

 • Francco

  Ovo za mjenjanje boje uredjaja je najbolja stvar ali je uopsteno vrhunski koncept, nadajmo se da de biti ovako nesto bar :)

 • Ja osobno mrzim ove koncepte. Mislim Apple nikada nebi stavio nesto ovako uzasno i komplicirano na iOS te napravio Android od njega. Za 5% ljudi kojima ovo treba postoji jb. Za ostalih 95% iOS bez komplikacija. Vec gladam kako neki mislte da ce ovo biti iOS 7 i kad ne bude ovih funkcija reci ce kao je IOS srnj.

 • Maki

  Bzv

 • Marrioo

  Po meni odlično. ništa više.

 • Hh

  Uzasssss