Sunday, 1 November, 2020
Home >>> Apple >>> iOS >>> SwiftKey tipkovnica uskoro dolazi na iOS 8. Evo zašto je morate imati!
swiftkey

SwiftKey tipkovnica uskoro dolazi na iOS 8. Evo zašto je morate imati!

Jedna od najvećih iOS 8 novina su sigurno i alternativne tipkovnice. SwiftKey, popularan izbor vlasnika Android uređaja, među prvima je najavio i svoj dolazak na iOS, a sada su poznati i novi detalji.

U mailu koji je poslan korisnicima objavljeno je da će naziv, sasvim jednostavno, glasiti “SwiftKey Keyboard” te da će 17. rujna biti dostupna za iPhone, iPad i iPod touch, dakle, na isti dan kad počinje distribucija iOSa 8. SwiftKey je na daleko poznat i omiljen zbog svojih naprednih opcija automatske prepravke, prilagodivog riječnika, te pretpostavljanja naredne riječi na osnovu stila pisanja korisnika. Tu je i SwiftKey flow koji korisniku omogućava unos teksta klizanjem prsta po slovima.

Kao bivši SwiftKey korisnik mogu vam potvrditi da su mogućnosti predviđanja riječi i fraza ove tipkovnice zaista fantastične. Nakon kraćeg vremena upoznavanja vašeg stila pisanja SwiftKey nudi precizne riječi i sintagme koje bi i sami eventualno utipkali. Što je najbolje, SwiftKey Cloud sve te prikupljene podatke i saznanja sinkronizira i na više uređaja pa sa tipkovnicu u istom ugođaju možete koristiti na iPhoneu i iPadu. Vjerujte mi na riječ da ovu tipkovnicu morate isprobati kada iOS 8 dođe i na vaš iUređaj.