Sunday, 23 January, 2022
Home >>> Apple >>> iOS >>> Upozorenje!!! Ne podizite iOS na 4.3.5 Ako vam je stalo do jailbreaka i unlocka.
upozorenje

Upozorenje!!! Ne podizite iOS na 4.3.5 Ako vam je stalo do jailbreaka i unlocka.

Apple je upravo neočekivano izbacio još jednu novu verziju iOS 4.3.5. iOS 4.3.5 kao i iOS 4.3.4 ne donosi ništa novo za korisnike, osim što zatvara još par sigurnosnih rupa koje pomažu pri Jailbreaku.

Pogledajte razlike između verzija iOS-a.

Ako vam je stalo do jailbreaka ili unlocka, Omizio team vas još jednom upozorava da ne dižete software na ovu najnoviju verziju.

Kao i za iOS 4.3.4, za sada ne postoji untethered jailbreak alat a vjerovatno neće ni postojati dok ne izađe iOS 5. Kao i za iOS 4.3.4, postoji samo RedSn0w alat koji vam dozvoljava samo tethered jailbreak.

Ako ne znate razliku, pogledajte post razlika između tethered i untethered jailbreaka.

Ako ste kupili iPhone kod legalnog operatera ili vam je fabrički otključan, te ne koristite jailbreak, onda slobodno možete podići iOS na ovu verziju, iako je po mom mišljenju i to gubljenje vremena.

You have been warned!

 

  • Nsrdoc

    Pozdrav,molim vas za pomoć…pošto se uvijek nadje neki biser koji ne progugla prije nego instalira updAte iosa ,nažalost očaj put sam to ja :(. Dakle, imam tethered Jailbreaken IPhone 3GS na iOSu 4.3.5 i zanima me jeli moguće napraviti unlock , odnosno sa simpe se prebacit na VIP.zahvaljujem