Tuesday, 17 May, 2022
Home >>> Apple >>> iOS >>> WWDC 2013 – Sljedeći Apple keynote zakazan za 10 Lipanj 2013
WWDC2013

WWDC 2013 – Sljedeći Apple keynote zakazan za 10 Lipanj 2013

Da li ste spremni za iOS 7 i OS X 7.9? Odlično. Bit će vam drago da saznate da je Apple jučer najavio ovogodišnju WWDC (World Wide Developer Conference) koja  će se održati između 10-14 Lipnja 2013, u poznatom Moscone West Centru u San Francisku.

Gledajući prema službenoj web stranici, na ovogodišnjoj konferenciji će zasigurno biti prikazani iOS 7 i OS X 7.9, te će Apple pokazati developerima kako da svoje aplikacije podignu na viši nivo. Ovo naravno može značiti bilo što, pošto je Apple kao uvijek veoma površan sa svojim objašnjenjima, međutim mnogi se nadaju boljoj integraciji između aplikacija i samog iOS-a. Što bi stvarno bilo odlično te bi otvorilo operativni sustav mnogim novim funkcijama.

Mnogi se također nagađaju da će u petodnevnoj konferenciji biti prikazani i neki od hardware noviteta kao možda čak i iWatch ili iTV, ali ja čisto sumnjam. Možda se taj hint nalazi u ovogodnišnjem WWDC 2013 logotipu.

Karte su krenule u prodaju danas prije tri sata, i sve su rasprodane u rekordnom vremenu od 120 sekundi! Na sreću, za sve nas koji nismo u stanju da odemo tamo i za razliku od prijašnjih godina, Apple je također najavio da će ovogodišnje prezentacije biti prikazane uživo preko njihove web stranice.

Prošle godine smo dobili iOS 6, s Apple Mapama, Facebook integracijom i par drugih sitnica.

Što očekujete ove godine?

  • eto, bit će zanimljivo svakako. BTW, imena mjeseci se s ove strane bare pišu malim slovom! ;-)