Sunday, 1 August, 2021
Home >>> Apple >>> iPad >>> Apple odaslao pozivnice za prezentaciju koja će se održati 16. listopada
Apple-Desktop-Cinema-Oct-16-Jason-Zigrino

Apple odaslao pozivnice za prezentaciju koja će se održati 16. listopada

Prema očekivanjima mnogih, Apple je jučer odaslao pozivnice predstavnicima medija za prezentaciju koja će se održati 16. listopada u 19 sati po našem vremenu u svom matičnom gradu Cupertino u Kaliforniji.

Na pozivnici se može vidjeti dio Apple loga, oslikan u živim bojama, uz natpis: “Prošlo je dugo vremena.” Natpis je, naravno, šaljive prirode te aludira na prezentaciju iPhone 6 modela od koje je proteklo tek nekoliko tjedana. Appleovci su se očito poželjeli medija koji su spremni ponovo informirati o novom hardwareu i softwareu koji je tvrtka iz Cupertinoa za nas pripremila. Očekuje se kako će na pozornici biti predstavljena slijedeća generacija iPad Air modela sa Touch ID senzorom, novim Apple A8 čipom (možda i unaprijeđenim A8X), još boljim zaslonom i čim sve ne.

Pored toga, Tim Cook i ekipa će nedvojbeno najaviti javnu dostupnost novog OS X Yosemite operativnog sustava koji će za Apple računala biti ono što je iOS 7 prošle godine bio za mobilne uređaje. Naravno, za očekivati je da vidimo i osvježene MacBook i iMac modele, te možda čak i novi Apple TV box.