Wednesday, 18 May, 2022
Home >>> Apple >>> iOS 4.3 izlazi idućeg tjedna?
o-ios-4-3

iOS 4.3 izlazi idućeg tjedna?

Iako je ovaj tjedan bio prilično buran kad su u pitanju novosti iz Apple-a čini se da zanimljivim vijestima i nagađanjima nema kraja. Nakon što je jučer potvrđena prezentacija iPad-a 2 za iduću srijedu, te jutros prestavljen novi Mac Book Pro, danas se od Apple-u bliskih izvora saznaje da je iOS 4.3 beta dosegla Gold status, što je zadnja stepenica u razvoju pred službeno predstavljanje. Nagađa se da bi iOS 4.3 mogao biti predstavljen 2. ožujka zajedno sa novom iPad generacijom. Prema dosadašnjim saznanjima uređaji koji bi trebali dobiti update na iOS 4.3 su slijedeći: iPhone 3GS, iPhone 4, iPod Touch treće i četvrte generacije, iPad te iPad 2, koji će svoj elektronski život u rukama ljubitelja diljem svijeta, vjerovatno, početi upravo sa ovom firmware verzijom.

Revnosni špekulanti danas su uspjeli presresti i sliku još jednog Apple-ovog patenta. Na slici je vidljiva za sad nepoznata aplikacija pod imenom „e-Wallet“ a pretpostavlja se da je ovdje riječ o NFC tehnologiji koja bi trebala biti dostupna sa slijedećim modelom iPhone-a ovog ljeta. O toj novoj vrsti tehnologije već smo ranije pisali, što možete pogledati ovdje. iPhone 5 tako bi se pridružio pojedinim modelima koji rade na Android operativnom sustavu a na kojima je NFC već sada omogućen.

Kao i do sada trudit ćemo se da budemo prvi koji će vas obavijestiti o novim događanjima iz svijeta Apple-a. Pored stranice Omizio.com, dostupni smo vam na Facebook-u i Twitter-u a zanimljive video uratke naših autora možete pronaći na našem YouTube kanalu.

 • seki77

  Nadam se da će onda nakon tog 2. ožujka doći i unlock za 5.14.02

  • Anonymous

   Ne bih se nadao previše, ali ništa nije isključeno. Čekanje na novi unlock poprima epske proporcije.

 • Dbu

  jel normalono da su im ovako rasporedjene ikone…nisu u redu,mozda je Apple integrirao Gridlock u iOs?

  • Anonymous

   Dobro zapažanje :)
   možda sa iOS 5 ali sve su to nagađanja na dugom štapu.

   • Dbu

    a ko zna sta ce nam sve donijet 5

    jos malo fali pa da uopce mi nije potreban JB,a iovako kad Apple svaki ‘tjedan’ pocne izbacivat novu verziju iOs-a nece oni to moc pratit …