Monday, 16 May, 2022
Home >>> Apple >>> iPad 2 – Prvi dojmovi i originalne recenzije se već mogu naći online
ipad2

iPad 2 – Prvi dojmovi i originalne recenzije se već mogu naći online

Svi zagriženi Appleljupci znaju da će se od sutra iPad 2 moći kupiti na SAD tržištu, međutim, neke od većih US web stranica su već dobile iPad 2 na poklon i danas nakon sedam dana korištenja počinju objavljivati recenzije iPad-a 2. Dok mi ne nabavimo novu generaciju iPad-a :) možete pogledati što drugi  techno & gadget blogovi kažu o novom iPad-u.

Jason Snell – Macworld

Sa iPad-om 2, Apple-ova konkurencija se osjeća kao da ih je Apple upravo zapljusnuo kantom vode u lice. Nakon što su godinu dana pokušavali da stignu i prestignu originalni iPad, novi model je još bolji i popravlja mnoge probleme starog modela a pritom ga još čini bržim, nije ništa skuplji a i dalje ima odličnu trajnost baterije. iPad 2 ponovo podiže standard koji je Apple postavio prošle godine sa iPad-om 1. Ostatak industrije ponovo mora sve početi ispočetka. iPad 2 je trijumf Apple-a i više je iPad nego originalni iPad.

Joshua Topolsky – Engadget

Ova izjava bi mogla naljutiti Apple-ovu konkurenciju ali se mora izreći naglas: iPad 2 nije samo najbolji tablet, nego je i jedini vrijedan kupovine. Koliko god mi željeli da kažemo da Motorola Xoom prijeti prodaji iPad-a 2 to je zasad nemoguće. Da li je iPad 2 perfektan uređaj? Apsolutno ne. Kamere nisu bas najkvalitetnije, zaslon (koji je doduše odlične kvalitete) je ipak prošlogodišnji model i iOS 4.3 i još uvijek ima svojih problema kao što su glupe pop up obavijesti.

Ako već imate prvi iPad, ne smatramo da vam je Apple novim upgradeom ponudio dovoljno razloga za novu kupnju, osim ako vam zaista ne treba kamera na iPadu. Ako još uvijek niste dio tab tržišta, slobodno udahnite duboko i kupite novi iPad 2. iPad 2 je odličan uređaj.

Još odličnih recenzija možete pogledati na GizmodoTechCrunch.com,  The Wall Street Journal, USA Today i ComputerWorld.