Monday, 16 May, 2022
Home >>> Glasine >>> iPad 3 izgledom ostaje vjeran prethodniku?
ipadback

iPad 3 izgledom ostaje vjeran prethodniku?

Prvi ozbiljan predstavnik medija koji je prošle godine imao priliku da vidi kućište iPada 2, par mjeseci prije službenog predstavljanja tog uređaja, bio je niko drugi do glavni urednik sajta iLounge, Jeremy Horwitz. U ožujku se onda ispostavilo da je kućište koje je Horwitz opisao ranije bilo gotovo identično onom koje krasi serijski model.

Godinu dana kasnije Jeremy je ponovo u akciji te tvrdi kako mu je šaka dopalo stražnje kućište, ali ovaj put ono namijenjeno iPadu 3. On je primjetio kako je novo kućište neznatno deblje od aktualnog, ali napominje kako to većina korisnika neće ni primjetiti jer je riječ o rastu od samo jednog milimetra. Isječak u kućištu koji je predviđen za senzor kamere nešto je veći nego kod iPada 2 te djeluje iste veličine kao onaj na iPhoneu 4S. Da li iz toga da zaključimo da će iPad u novoj inkarnaciji konačno dobiti pristojnu kameru? Prostor za bljeskalicu nije predviđen na ovome kućištu. Prema Horwitzu ne razlikuju se ni isječci za dock connector i slušalice.

Ipak, Jeremy nagalašava kako postoji mogućnost da će se model koji bude ponuđen na tržištu razlikovati od kućišta koje je on imao priliku analizirati zbog činjenice kako je isto proizvedeno prije nekoliko mjeseci što ostavlja Appleu više nego dovoljno vremena da napravi potrebne izmjene.