Saturday, 30 May, 2020
Home >>> Glasine >>> iPad 3 stiže već u veljači?
iPad3

iPad 3 stiže već u veljači?

Ako je vjerovati izvješću koje je jutros objavio Business Insider, iPad 3 mogli bismo vidjeti malo ranije nego što je očekivano.

Njihov izvor, industrijski analitičar Richard Gardner, tvrdi kako je analizom Appleovih dobavljača komponenti zaključio da nam iPad 3 sa retina zaslonom dolazi već u veljači naredne godine.

Prema Gardnerovim izvorima, pred proizvođačima se ne nalaze neke značajnije prepreke. U slučaju da novi iPad bude predstavljen u veljači, isporuke će krenuti tokom mjeseca ožujka. Razlučivost zaslona trebala bi biti dvostruko veća nego na aktuelnom modelu. Drugi detalji o komponentama koje će biti korištene nisu navedeni. Gardner, također, spominje kako očekuje da će Apple u trenutnom poslovnom kvartalu prodati 13 milijuna jedinica iPada 2. Da li će kupci tih uređaja biti razočarani jer nisu kupovini odložili do pojave nove iPad generacije, ostaje da vidimo. Oba danas poznata modela predstavljena su u ožujku tako da neće biti velika razlika ako iPad 3 bude predstavljen koji tjedan ranije.

Pratiti nas možete i putem naših Facebook i Twitter stranica.