Sunday, 23 January, 2022
Home >>> Apple >>> iPad >>> iPad mini s retina zaslonom od danas u prodaji
ipad-mini-main

iPad mini s retina zaslonom od danas u prodaji

Apple je jutros u 09:00 po našem vremenu, na neobično tih način, pustio u prodaju drugu generaciju iPada mini – ovaj puta s retina zaslonom. Iako je Apple naglasio izlazak minija 2 do kraja mjeseca, većina glasina su taj datum prijavile kao 29.11.13. Za razliku od normalinih velikih najava, iPad mini 2 se pojavio samo u online App Storeu nakon što je store bio zatvoren na par sati preko noći. Kao što mnogi analitičari govore, razlog za ovu tihu distribuciju, su male zalihe retina zaslona za iPad mini, tako da je isporuka minija već skočila sa 24 sata na 1-3 dana, a onda na 5-10 dana.

ipad-mini-with-retina

Drugim riječima, Apple ne može naći tvornicu ili tvornice dovoljno velike, da bi mogle napraviti dovoljan broj komponenti za njihove uređaje. Za sada se iPad mini 2 može naručiti samo putem Apple.com online store-a, i ne može se kupiti niti u jednoj trgovini, uključujući same Apple dućane.

Mi smo već brže bolje naručili jedan jutros, tako da nam sad preostaje tjedan dana čekanja prije nego što vam opišemo naše dojmove.

Do tada pročitajte više informacija o iPad mini s retina zaslon uključujući specifikacije i cjene

  • Tomislav

    O bit če to dugih tjedan dana….

  • emil

    cuo sam da imaju problema oko ekrena i da su u ogranicenoj kolicini u samo par zemalja…,dok se taj problem ne rijesi…

  • stef

    dali mi možete objasniti proces narucivanja iz amerike?? kako se naplacuje i dali je sigurno da ne stane na carini ili nest slično