Sunday, 19 September, 2021
Home >>> Mobilne Mreze >>> Hrvatski Telekom >>> Novi iPad u Hrvatskoj 20. travnja!
ipad-cro

Novi iPad u Hrvatskoj 20. travnja!

Apple je upravo objavio da će se novi iPad pojaviti u travnju u još 21 zemlji širom svijeta uključujući i Hrvatsku.

Već je potvrđeno da će novi iPad biti u ponudi u Hrvatskom Telekomu već ovog petka. Čujemo i šuškanja da će HT nuditi popust i do 1.000 kuna na ovaj novi uređaj sa određenim paketima.

Cijene novog iPada u Hrvatskoj se još ne znaju ali cijene vani su sljedeće:

WiFi Modeli u bijeloj ili crnoj boji $499 za 16GB Model, $599 za 32GB Model, $699 za 64GB model. WiFi + 4G modeli će biti skupli za $130. Nažalost, iako Hrvatska dobiva 4G mrežu, novi iPad neće raditi na našoj 4G mreži već samo na 3G.

U svijetu su cijene iPada 2 snižene na $399, što je dobra indikacija da će iPad 2 cijene pasti i u Hrvatskoj, što je bio slučaj i sa iPadom 1 kada je izašao iPad 2. Ali nikad se ne zna. Mi ćemo nastaviti pratiti HT stranice te objaviti Hrvatske cijene iPada čim budu dostupne.

Ja sam imao sreće da dobijem novi iPad već prvog dana kada je izašao u USA tako da vam mogu reći da ako planirate da kupite tablet ove godine, vjerujte mi, nećete pogriješiti sa novim iPadom.

No ako stignem, napisat ću i malo opširniju recenziju o mojim utiscima između iPad-a 1, 2 i 3.

Ako se ne sjećate zašto je novi iPad bolji od svakog drugog tableta koji se može naći u prodaji, pogledajte našu detaljnu recenziju: Novi iPad – Sve na jednom mjestu.

 

Izvor: Apple.com