Saturday, 21 May, 2022
Home >>> Apple >>> iPad >>> Ovaj crtež napravljen na iPadu je toliko dobar da ćete pomisliti da je riječ o fotki!
morgan-freeman-ipad

Ovaj crtež napravljen na iPadu je toliko dobar da ćete pomisliti da je riječ o fotki!

U posljednje vrijeme sve se više priča o mogućnostima pravog, produktivnog rada na iPadu. To, naravno, boli sve nas koji tablete koristimo kako bi prokrastinirali uz YouTube klipove s mačkama, ali što se tu može.

Umjetnik Kyle Lambert se ne ubraja u to naše probrano društvo. Na svom iPadu Air Kyle stvara pravu umjetnost te je od ranije poznat po portretima slavnih ličnosti (Madonna, Will Smith, David Beckham) ali njegov posljednji rad, portret kultnog Morgan Freemana, je toliko detaljan i realističan da bi većina pomislila kako se radi o fotografiji slavnog glumca.

Ovaj Britanac se s pravom hvali kako su njegovi radovi najrealističniji primjerci finger paintinga na svijetu. Za Freemanov portret bilo mu je potrebno više od 200 sati rada i 285 000 poteza. Impresivno! Zbog toga ne čudi kako se u njegove standardne klijente ubrajaju tvrtke kao što su Apple, Adobe ili Paramount Studios.

Što kažete na ovo remek djelo?

Story credit: iDownloadBlog

 • Vojo

  Fake, daj malo se raspitajte.
  Postali ste totalno neobjektivni sa slijepom ljubavi prema svemu sto je Apple

  • Ako je fake onda se to ispostavilo danas ili jučer. Sto vise svaki blog koje ja pratim je pisao o ovome i nema veze sa slijepom ljubavlju. Pošalji link.

   Sent from Mailbox for iPad

 • mythbusters

  ovo jeste fotografija, fora je u tome što postepeno degradira fotografiju a onda slajdove poslozi obrnutim redosljedom. maksimalno prozirno.