Friday, 20 May, 2022
Home >>> Apple >>> iPhone 4 po izboru Global Mobile Awards 2011 odnio titulu najboljeg mobilnog uređaja
iphone-4

iPhone 4 po izboru Global Mobile Awards 2011 odnio titulu najboljeg mobilnog uređaja

“Odličan zaslon, super dizajn, kvalitetan materijal i fenomenalan ekosustav za app developere.”
Ovo su bile jedne od riječi sudaca na prestižnoj ovogodišnjoj ceremoniji Global Mobile Awards 2011 održane u utorak 15.02.2011 u Barceloni gdje je upravo iPhone 4 osvojio titulu u kategoriji za najbolji mobilni uređaj. U ovoj kategoriji, osim Apple-ovog Iphone 4 bili su nominirani još i HTC Desire, LG OpTIMUS 7, BlackBerry Touch 9800 i Samsung  Galaxy S. Iako Apple nije prisustovao na Mobile World Congress 2011 događaju koji završava danas, to nije uticalo na odluke sudaca da im dodijele pobjedu na izboru Global Mobile Awards 2011 u konkurenciji sa ostalim odličnim konkurentskim smarthphone-ovima.
Suci su donijeli odluku nakon usporedbi funkcionalne i dizajnerske inovacije, performanse proizvoda u smislu funkcionalnosti i značajki, jednostavnosti korištenja kao što je intuitivnost korisničkog sučelja, široki raspon primjene i podržane mogućnosti, cijena glede omjera uloženog-dobivenog, te tržišni uspjeh svakog od uređaja .
Napomenimo da je HTC odnio titulu za najboljeg proizvođača uređaja godine gdje su također bili nominirani Apple i Samsung, a nagradu za najbolju aplikaciju na Apple platformi odnio je Rovio/Clickgamer/Chillingo sa već dobro nam poznatom igrom Angry Birds.
Detaljan popis nagrađenih pogledajte ovdje , a komentare možete podijeliti sa nama i putem Facebook ili Twitter stranice.
  • Dbu

    zar smo mislili da ce nesto drugo biti pobjednik? :)

  • Tpongra

    u to sumnje uopće nije bilo