Tuesday, 17 May, 2022
Home >>> Apple >>> iPhone 5 – vizija dizajna budućeg modela!
iphone5render

iPhone 5 – vizija dizajna budućeg modela!

Pogledajte još jednu viziju dizajna nadolazećeg iPhone modela!

Za skice koje vam danas donosimo zaslužna je ekipa iz Yanko Design. Momci su odlučili uložiti svu svoju kreativnost u stvaranje ove zaista sjajne vizije dizajna iPhonea 5, za koji se nagađa da će biti dostupan u rujnu ove godine.

Dizajn prikazan na slikama koje slijede je zaista dopadljiv i dobro promišljen, čak do te mjere da bi smo poželjeli da većinu prikazanih rješenja vidimo u stvarnosti, ali (uvijek to crno “ali”), vodeći se većinom glasina koje ukazuju na to da se dizajn iPhonea 5/4S neće bitno razlikovati od dizajna njegovog prethodnika, teška srca moramo priznati kako vjerujemo da će ovo ostati samo lijepa vizija.

iPhone kojemu se možemo diviti na ovim slikama prilično je tanak, u stvari, toliko je tanak da ostavlja mjesta u sumnju njegove realizacije iz praktičnih razloga što je u ovom trenutku prilično teško smanjiti sve hardwareske komponente da bi dobili u potpunosti funkcionalan iPhone. U svakom slučaju, ostaje nam da se divimo slikama i da odamo priznanje njihovim autorima. Svaka čast!

Pratite Omizio i preko naših Facebook i Twitter stranica.

Image and story credit: http://www.cultofmac.com

  • Mrkmarkanovic

    Još da je crni mat iza bio naj