Monday, 16 May, 2022
Home >>> Apple >>> 64GB iPhone 4 modeli su sada u prodaji u Hong Kongu
iphone-4-64-gb

64GB iPhone 4 modeli su sada u prodaji u Hong Kongu

Kada je Apple napravio 64GB model iPhonea 4? Prema izviješću MIC Gadgeta, inžinjerski prototip iPhonea 4 se prodaje na crnom tržištu u Kini.

Zaniljivo je da ovaj 64GB prototip iPhonea izgleda isto kao izgubljeni iPhone 4 o kojem su vijesti na internetu procurile a zatim Američka stranica Gizmodo napravila cijelu reportažu o njemu.

Ima 64GB, na pozadini nema oznake za koliko GB. Umjesto toga, oznaka je XX. Nema plus i minus na dugmićima za pojačavanje. Također mu nedostaje prsten oko blica na kameri.

Prema izviješću Unwire.hk sada možete kupiti ovaj iphone u Sin Tak, dakle na crnom tržištu u Hong Kongu. Nitko ne zna koliko košta ali sam siguran da je dosta jeftiniji nego originalna verzija iPhonea.

Čisto sumnjam da će iPhone 4 imati verziju sa 64GB prostora ali mi je drago da vidim da Apple već ima sve spremno za iPhone 5.

Što vi mislite o ovome?

Na YouTube se pojavio i video ovog prototipa.

  • iZoki

    Koliko sam procitao update na engadgetu decki iz engadgeta su provjerili serijski broj koji je bio nepostojeci, ali po broju modela su zakljucili da je napravljen pocetkom 2010 godine kada je bilo price o iphonu 4 64 gb ali je apple odustao od toga, isto tako su ga pokusali naruciti iz hong konga i trazili su ih oko 1700 usd za njega…