Saturday, 26 September, 2020
Home >>> Glasine >>> Chronic Dev Team radi na svom vlastitom iOS 4.2.1 untethered jailbreak-u
green_pois0n

Chronic Dev Team radi na svom vlastitom iOS 4.2.1 untethered jailbreak-u

Naime radi se o novoj verziji GreenPois0n-a za iOS 4.2.1 koja ce biti untethered i koristiti novi exploit a ne onaj koji se koristi u zadnjoj verziji RedSn0w-a.

Joshua Hill je potvrdio preko Twitter-a da Chronic Dev radi na novoj verziji jailbreak alata. Takodjer je naglasio da pravljenje jos jednog tether jailbreak alata nema svrhe tako da ce oni raditi na verziji koja je untethred.

p0sixninja: A lot of people are saying another tethered jailbreak is pointless, I agree. Focusing on getting untethered before release

Joshua Hill je takodjer potvrdio da za ovaj jailbreak nece biti potrebni SHSH Blobovi verzija 4.2b3 kao na RedSn0w-u.

tahu363: @p0sixninja I assume you are talking about Greenpois0n? Are you implementing Musclenerd’s untether or do you have your own?

p0sixninja: @tahu363 we’re implementing our own

Capsfanchad: @p0sixninja I’m assuming “your own” will require 4.2b3 shsh? And thanks for your guys work!

p0sixninja: @Capsfanchad lol no

Naravno jos uvjek nema nikakvog datuma izlaska ovog alata tako da cemo opet morati cekati. Nastavite nas pratiti za novosti o razvoju ovog alata. I naravno bicemo prvi sa tutorialom cim izadje.

Ako vec niste “like” nasu stranicu na Fajsu ili je podjelite sa ostalim prijateljima kojim bi nase informacije pomogle. Takodjer nas mozete naci i pratiti na Twitter-u 24 sata dnevno.

Zelite dobiti dnevne novosti o iPhone-u u vas email svako jutro uz kafu? Subscribe to email updates.