Wednesday, 27 May, 2020
Home >>> Apple >>> iPhone / iPod >>> Evo kako pojačati bas dok slušate glazbu na iPhone i iPad uređajima
apple-earpods

Evo kako pojačati bas dok slušate glazbu na iPhone i iPad uređajima

iPod glazebni player i iTunes ekosistem bili su zaslužni za vraćanje kompanije Apple na put uspjeha u kojem danas uživaju. Logično, glazba nastavlja biti jedan od prioriteta u Apple portofoliu a velik broj ljudi na svoj iPhone kopčaju razne modele slušalica, zvučnika i što sve ne. Danas ćemo vam pokazati kako da “podebljate” bas zvuk na svom iPhone uređaju.

Dosta audiofila reći će vam kako je glazba bez dovoljno basa jednostavno bljutava. Standardne iOS postavke su uštimane tako da bi se dobio izbalansiran zvuk i jasnoća, i sa tim nema ništa pogrešno. Ipak, dobro je znati da putem ugrađenih ekvilajzera možete zvuk prilagoditi svojim vlastitim preferencama, što je u ovom slučaju bas. Da bi to izveli potrebno je da se uputite u odjeljak glazbe u okviru Settings aplikacije. Ovdje kliknete na EQ opciju i odaberete Bass Booster kako bi u sluškama osjetili dosta bolji bas.

Music-Bass-Booster-EQ-Settings-593x335

Naravno, eksperimentirati možete i sa drugim ekvilajzerima i vidjeti što vam odgovara ali u svakom slučaju vam preporučamo da prije testiranja pustite neku glazbu da svira u pozadini kako bi čuli razlike u postavkama. Druge aplikacije kao što je Spotify imaju vlastite EQ postavke.