Monday, 16 May, 2022
Home >>> Apps >>> App Store Apps >>> Facebook Camera
facebook-camera

Facebook Camera

Još jedna aplikacija koju potpisuje najveća društvena mreža Facebook. Riječ je o aplikaciji koja omogućuje postavljanje i snimanje slika, te postavljanje video klipova na Vaš Facebook profil. Iako postoje slične aplikacije, kao što je Instagram kojeg Facebook, zbog velikog potencijala, od nedavno ima u svome vlasništvu. Mark Zuckerberg, očito smatra da je fotografija jedan od sastavnih djelova Facebook društvene mreže, a samim time i korisnika, koji svakodnevno učitavaju fotografije na svoje profile.

Facebook camera iPhone 4

Aplikacija vam omogućuje postavljanje fotografija i video klipova na najjednostavniji mogući način bez zamarajućih dozvola i registriranja. Svi vi, već sada sigurno imate instaliran Facebook na vašem iUređaju, aplikacija će ga prepoznati i omogućiti vam da se automatski prijavite.

Facebook Camera primjenjuje filtriranje timeline statusnih promjena vašeg sadržaja i sadržaja vaših prijatelja, naime naglasak je stavljen na slike koje ste objavili vi ili vaši prijatelji, omogućuje se komentiranje, lajkanje i tagiranje. Te samim time, aplikacija dobiva još veću funkcionalnost.
Iz aplikacije možete direktno fotografirati i objavljivati fotografije. Omogućen je pristup vašem već postojećem albumu, ulaskom u album možete odabrati fotografije koje želite objaviti, možete izabrati fotografiju, te je uređivati, rezati ili dodavati efekte. Ako gledamo kvalitetu i izbor efekata, Instagram je još uvijek stariji od Facebook Camere, a samim time i daleko kvalitetniji. Facebook Camera također omogućuje i postavljanje opisa za određenu fotografiju ili više njih.

Kako god zvučalo dobro ili loše. Ima jedna loša vijest, bar za sada, aplikacija je u Apple Store izašla prije par dana, te nije dostupna za Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu, to je koliko se dalo provjeriti. Međutim postoji kvaka oko tih apple account-a, ako odvojite malo vremena i napravite novi account sa US adresom, aplikacija će biti dostupna. Ako ne znate kako kreirati Apple account, bez kreditne kartice ovdje imate upute.

Dok aplikacija ne bude dostupna ili dok ne napravite novi account, možete pogledati video i komentirati kako sve to skupa izgleda.

Izvor – [Facebook]

 • darko24

  Kolega svaka cast i dobro dosao u Team… ;-)

  • Popola

   Hvala!!! :)

 • Berka

  whalecum :):):)

  Nice video BTW

 • Ivan Šalinović

  Pratim vasu stranicu i odlicni ste,evo ja sam iz Hrvatske i instalirao sam Facebook Camera,i radi mi!sta mislite hoce li izac Siri i za 3gs iPhone….najbolji ste

  • Popola

   Za sada nema nikakvih naznaka vezano za iphone 3gs

  • Darko_Omizio

   Nema veze gdje se nalazis vec gdje imas registriran App Store racun… Da imas CroStore onda nebim mogao jos uvijek instalirati Facebook Camera app jer na Cro Store jos uvijek nije dostupan.

   • Ivan Šalinović

    Ne imam hr racun,i jucer sam bez problema instalirao i koristio aplikaciju,neznam kako ali radi

 • sss

  kako da instaliram facebook cameru? :O

  • Preko US App Storea. Imas upute za sljedece pitanje, odnosno kako to uraditi. Potrazi preko nase trazilice kako otvoriti iTunes bez kreditne kartice.

 • Ako imate jailbreakan iphone netrebate se zezati sa US App Storom, inače ako idete prebacivati Hr korisnički račun u US, treabate unjeti US karticu sa mjestum stanovanja u SAD, malo sam tražio i našao na netu Facebook Cameru, samo što trebate imat instaliran preko Cydije Appsync i Installous ( nedavno je izašao novi Installous 5), skinete .ipa file sa ove stanice (
  http://getipa.info/index.php?content3=games&game=41176 ) ja sam preko i-fun Boxa instalirao na iphone. Sretno :)