Thursday, 23 September, 2021
Home >>> Apple >>> iPhone / iPod >>> Galaxy S8 protiv iPhone 7 Plus – Test brzine
iPhone-7-vs-Galaxy-S8

Galaxy S8 protiv iPhone 7 Plus – Test brzine

Galaxy S8 stići će u ruke prvih kupaca prije kraja ovog mjeseca. Birani predstavnici medija su ga u svrhe testiranja već dobili a koji bi uporedni test mogao biti zanimljiviji od borbe sa najljućim rivalom – iPhone 7 Plus?
Do istog su zaključka došli i na YouTube kanalu EverythingApplePro te su odlučili da naprave vlastiti test brzine sa ova dva fantastična uređaja. Princip je pokretanje istih aplikacija i igara u kontinuitetu dok štoperica ne otkrije koji od ova dva je brži telefon. Nakon toga ide test ponovnog pozivanja pokrenutih aplikacija iz memorije. Nećemo vam puno kvariti video ali primjetno je da će Apple lojalisti biti nešto zadovoljniji rezultatima. Pogledajmo:

  • matej

    Mislim da je brzina tu negdje…, to vise nije bitno jer sve se relativno brzo otvara na oba uredaja. Ono sto je bitno je poboljsanje baterije, kamere,koja se uvijek moze doradivati.., te naravno dizajn.., nadam se da ce iphone nesto promjeniti i ne bih volio da kopira samsunga sa dizajnom jer bi to nekako ubilo ono svi kopiraju iphone, a sada je obratno, mislim da ce iphone vec nesto skontati.

    • marko

      da, hoće. Touch-id integriran u zaslon