Friday, 20 May, 2022
Home >>> Apple >>> iPhone / iPod >>> iPhone 4S >>> Preko 1 milijun iPhonea 4S prodano u prvih 24 sata.
iphone-4s

Preko 1 milijun iPhonea 4S prodano u prvih 24 sata.

Kao što smo već objavili, u prvih 12 sati Američki operater AT&T je pretprodao 200,000 modela iPhone 4S.

Jutros je na Apple.com osvanuo press release od samog Applea, potvrđujući da je iPhone 4S prešao preko 1 milijun prodanih iPhona 4S u prvih 24 sata te postao najprodavaniji iPhone do sada, prestižući iPhone 4 koji je u svojih prvih 24 sata prodao 600,000 primjeraka, što je tada bio rekord u industriji.

Ako pokusate naručiti iPhone 4S preko interneta dočekat će vas poruka da možete, međutim, shipping time je sada 1-2 tjedna, te da ako želite iPhone 4S prvi dan, da odete u Apple Store.  Koliko čujemo, Apple je poduplao proizvodnju 16GB modela 4S pošto se ovaj model prodaje najviše do sada. Izgleda da se mnogi sirom svijeta ipak prebacuju na iCloud.

Ovo je velika pobjeda za verziju Apple “nakon Steve Jobsa”, gdje je Apple pokazao da uspješno može nastaviti prodavati iUređaje te napraviti buzz oko novih uređaja.

Više informacija možete naći na Apple.com

 

 • Matija_1991

  Mozda je na to utjecala njegova smrt, jer 99% ”razvijenijeg” svijeta je vidlo tu vijest i sad ce se mozda jos vise zanimat za apple proizvode, to je moje misljenje, isto kao kad je M. Jackson umro, vise nego ikad su se prodavale njegove ploce, muzika itd.

  • Ante

   Da to sam cuo i ja na vjestima, al neznam. Nezelim unaprijed nista govorit… Njegova smrt i je povecala reklamiranje appla pa tako i sada novog iPhona …

 • Skynet6000

  Ako su ove informacije točne bit će dobro.Kažu kako je Steve dovršio iPhone5 i dao točne upute apple-u kako i šta treba napraviti u naredne 4 godine.ako je ovo istina bit će super :-)