Thursday, 12 December, 2019
Home >>> Apple >>> iPhone / iPod >>> iPhone 5S >>> iPhone 5s kamera je toliko dobra da je koristi i National Geographic
iPhone_5s_camera

iPhone 5s kamera je toliko dobra da je koristi i National Geographic

“Pa opet 8MP!” To su pomislili mnogi nakon što su odgledali predstavljanje iPhonea 5s. Pošteno govoreći mega pikselići nisu nebitni za okidanje dobre fotke, ali mnogo drugih elemenata koji se koriste u leći su presudni. Mnogi izbjegavaju priznati da je Apple ipak uradio odličan posao sa kamerom, a još jedan dokaz za to stigao je jučer.

Jim Richardson, fotograf iznimno popularnog magazina National Geographic, nedavno je bio u posjeti Škotskoj s ciljem da napravi još jednu kvalitetnu foto reportažu. Ništa neobično. Priča postaje zanimljiva u svijetlu činjenice da je Jim po strani ostavio svoj profi Nikon te se odlučio sve poškljocati svojim novim iPhoneom 5s!

Istini za volju, Richardson se teško privikavao na svoj novi alat na početku, tek poslije su se dobro sprijateljili:

Nakon intenzivnog korištenja otkrio sam kako je iPhone 5s iznimno sposobna kamera! Boje i ekspozicije su začuđujuće dobri, HDR opcija obavlja odličan posao, panorama opcija je fantastična – gledati panoramu kako se u isto vrijeme razvija na zaslonu je opojno!

Phil Schiller nije propustio ovakvu priliku da se pohvali na Twitteru. Fotke su uistinu fantastične i tjeraju vas da jednostavno poželite posjetiti Škotsku!

 

Sve fotke možete pogledati na izvornom linku. Tko ima prigovora na kameru iPhonea 5s?

  • Nokia Lumia 1020
    nuff said.

    • zajebani

      haha 40mpx vs 8 mpx !!!